Air conditioner on wall background

A Gopagas Serveis SL i Kolbegas Serveis SL som especialistes en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus d’aires condicionats, estant homologats per les principals marques existents al mercat. Podem oferir-te una àmplia gamma d’aparells d’aire condicionat per a la llar, oficina, comerç i indústria.

L’aire condicionat ens facilita en època estival tenir un estat de benestar i permet mantenir una temperatura confortable i homogènia fins a l’últim racó de la llar, regulant la temperatura segons les necessitats al llarg del dia, i amb tots els avantatges de l’energia més neta i econòmica disponible.
La utilització d’energies com l’electricitat possibiliten obtenir el màxim rendiment per a una temperatura adequada en l’habitatge, despatx, botiga o empresa. Amb els avançats sistemes de programació i regulació d’energia tindrem les eines per optimitzar el consum amb el consegüent estalvi econòmic.

La intervenció d’un professional per a la instal·lació, manteniment o reparació serà una de les claus per gaudir amb èxit de l’aire condicionat durant l’època de calor i serà també la garantia perquè en el temps que no s’utilitzi s’aconsegueixi mantenir la instal·lació i conservar els aparells en òptimes condicions per quan s’hagin de posar en funcionament novament. Per aquests equips és necessària la neteja com a mínim una vegada al mes dels filtres, a més de comprovar que no existeixin pèrdues en el líquid refrigerant.

Perquè no disminueixi el rendiment d’aquests equips no s’han de col·locar-los en zones on hi hagi aportació de calor, o proximitat de focus d’escalfor com la radiació solar.

En refrigeració, la temperatura de consigna recomanada és de 25º C. Regula en el termòstat de l’equip d’aire condicionat aquesta temperatura i obtindràs un ambient agradable en el teu habitatge.

Oferim també l’estudi del lloc on es durà a terme la instal·lació, les diferents possibilitats d’energia i adequar la instal·lació per complir l’objectiu d’obtenir un confort idoni amb unes altes prestacions i un consum ajustat a la màxima eficiència energètica.

La llarga experiència de la nostra empresa des dels orígens, ens han posicionat com a líders en el sector, fruit d’un servei ampli als nostres clients i una atenció amb una garantia de màxima exigència, amb un servei de 24 hores.

Si tens necessitat d’instal·lar, canviar o reparar la instal·lació d’aire condicionat, nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits. Sense despeses addicionals, sense interrupcions de subministrament ni modificacions en les instal·lacions actuals d’electricitat. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el formulari o bé ens pots trucar directament al telèfon 934472702.

Estem a la teva disposició per atendre’t!