Smart control panel household gas boiler closeup 3dA Gopagas Serveis SL i Kolbegas Serveis SL som especialistes en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de calderes, estant homologades per les principals marques existents al mercat. Podem oferir-te una àmplia gamma de calderes per a la llar, oficina, comerç i indústria.

A l’actualitat, la caldera és imprescindible en les nostres llars, i en la majoria dels casos no ens adonem de la seva importància fins que deixa de funcionar i és quan ens crea un veritable problema. Per aquest motiu, la necessitat de realitzar un manteniment òptim que permeti, no només el funcionament correcte de l’aparell, sinó aconseguir una major durabilitat i seguretat és imprescindible.

Des de la correcta instal·lació perquè compleixi la normativa establerta, la revisió de tot l’aparell i dels fums que genera, així com la substitució de peces originals per a la seva reparació, són treballs que realitzem amb la màxima celeritat. Una revisió anual redueix el consum i l’emissió de gasos contaminants.

Analitzem la caldera que més s’ajusti a les necessitats del client. Tenim en compte factors com la superfície de l’habitatge, la seva situació, el tipus d’instal·lació del circuit de calefacció més idònia, els radiadors més convenients, la seva intensitat d’ús pel que fa a l’aigua sanitària, entre altres factors.

Els nostres operaris estan altament especialitzats per oferir una instal·lació, manteniment i reparació de la caldera d’alta qualitat i professionalitat. També estem especialitzats en calderes industrials per a espais diferents de la llar, com poden ser comerços, oficines i empreses.

La llarga experiència de la nostra empresa des dels orígens, ens han posicionat com a líders en el sector, fruit d’un servei ampli als nostres clients i una atenció amb una garantia de màxima exigència, amb un servei de 24 hores.

Si tens necessitat d’instal·lar, canviar o reparar la caldera, nosaltres ens encarreguem de tot, perquè només hagis de gaudir dels beneficis i el confort que aporta la calefacció. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el formulari o bé ens pots trucar directament al telèfon 934472702.

Estem a la teva disposició per atendre’t!

2.caldera.S1