Radiator and nature in home interiorA Gopagas Serveis SL i Kolbegas Serveis SL som especialistes en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de calefaccions, estant homologades per les principals marques existents al mercat. Podem oferir-te una àmplia gamma d’aparells de calefacció per a la llar, oficina, comerç i indústria.

La calefacció ens facilita en època hivernal tenir un estat de benestar i permet mantenir una temperatura confortable i homogènia fins a l’últim racó de la llar, regulant la temperatura segons les necessitats al llarg del dia, i amb tots els avantatges de l’energia més neta i econòmica disponible.

Heating radiator in a room with laminated wooden floorLa utilització d’energies com el gas natural i l’electricitat possibiliten obtenir el màxim rendiment per a una temperatura adequada en l’habitatge, despatx, tenda o empresa. Amb els avançats sistemes de programació, regulació i acumulació d’energia, tindrem les eines per optimitzar el consum amb el consegüent estalvi econòmic.

La intervenció d’un professional per a la instal·lació, manteniment o reparació serà una de les claus per gaudir amb èxit de la calefacció durant l’època de fred i serà també la garantia perquè en el temps que no s’utilitzi s’aconsegueixi mantenir la instal·lació i els aparells en òptimes condicions per quan s’hagin de posar en funcionament novament.

Oferim també l’estudi del lloc on es durà a terme la instal·lació, les diferents possibilitats d’energia i adequar la instal·lació per complir l’objectiu d’obtenir un confort idoni, amb unes altes prestacions i un consum ajustat a la màxima eficiència energètica.
La llarga experiència de la nostra empresa des dels orígens, ens han posicionat com a líders en el sector, fruit d’un servei ampli als nostres clients i una atenció amb una garantia de màxima exigència, amb un servei de 24 hores.

Si tens necessitat d’instal·lar, canviar o reparar la instal·lació de calefacció, nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits. Sense despeses addicionals, sense interrupcions de subministrament ni modificacions en les instal·lacions actuals de gas i electricitat. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el formulari o bé ens pots trucar directament al telèfon 934472702.

Estem a la teva disposició per atendre’t!

 

Anuncio_Autobus_Gopagas 2015