encimera-cristal-gas-cata-ci-631-a

A GopagasServeis SL i Kolbegas Serveis SL som especialistes en la instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de fogons, estant homologats per les principals marques existents al mercat. Podem oferir-te una àmplia gamma de fogons per a la seva llar.

Procuri comprar una cuina de gas, que resulta més eficient que una elèctrica. En tot cas, si va a comprar una cuina elèctrica, que sigui d’inducció, ja que s’estalviarà energia i a més reduirà la seva factura.

El consum dels fogons depèn dels hàbits d’utilització de la família. Per al mateix ús, les cuines de gas són les més eficients i ràpides. Les vitroceràmiques d’inducció serien menys eficients que les de gas, encara que les més eficients dins dels sistemes elèctrics. Li seguirien les vitroceràmiques convencionals amb consums i temps de cocció molt més alts i finalment les cuines de resistències, les més ineficients.

Si tens necessitat d’instal·lar, canviar o reparar els fogons, nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits. Sense despeses addicionals, sense interrupcions de subministrament ni modificacions en les instal·lacions actuals de gas natural, electricitat o butà. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el formulari o bé ens pots trucar directament al telèfon 934472702.

Estem a la teva disposició per atendre’t!