Moltes persones no paren atenció als problemes que de vegades presenten les seves calderes. Per a ells, aquests problemes són simples inconvenients o molèsties que no val la pena solucionar, i obliden que a més de causar incomoditats en l’ús de la caldera poden ser també perillosos. La millor forma de garantir que la teva caldera està funcionant correctament és contractar un servei de manteniment de la caldera. L’aigua calenta s’ha convertit en una necessitat en la nostra vida diària i és alguna cosa que donem per descomptat que sempre anem a tenir a mà. Només quan nostra caldera s’espatlla ens adonem de quant la necessitem.

Per això és important comptar amb un servei de manteniment. Aquí van algunes raons que et convenceran que és beneficiós:

  • Reduir els costos de reparació: Si has tingut problemes amb la caldera anteriorment, ja sabràs que aconseguir arreglar-la és complicat – contactar amb el tècnic, que trobi les peces…– i, sobretot, el servei és car. Contractar un bon servei de manteniment et permetrà reduir despeses. D’una banda, el servei inclou el cost de les revisions obligatòries i per una altra, molts d’aquests serveis inclouen hores de reparació gratuïtes i també algunes peces gratis. Atès que cada servei de manteniment té unes condicions i uns preus diferents, queda en mans del consumidor decidir si contractar-ho li surt a compte i, en cas afirmatiu, quin servei prefereix.
  • Evitar el monòxid de carboni: Aquest gas no té olor, per la qual cosa la seva perillositat és molt alta. No es pot detectar de forma manual si una estada o una llar està sent contaminat per aquest gas. Una petita fugida en la teva caldera no té per què causar una fatalitat, però quan un està exposat a aquest gas durant un temps prologant, es poden sofrir problemes seriosos, incloent danys cerebrals. Comptar amb un servei de manteniment regular detectarà aquestes possibles fugides i previndrà contra aquests perills.
  • Estalviar en la teva factura: El servei de manteniment és també una forma d’assegurar-se que la caldera està produint aigua calenta de la forma més eficient possible.

La llista podria ser infinita, perquè tot argument si serveix per defensar la seguretat de la llar és benvingut. És evident la importància de mantenir la caldera en bones condicions, com també hauria de ser-ho la importància de contractar un servei de manteniment i de reparació de calderes qualificat.

Li recomanem que contracti el servei de manteniment més complet que existeix al mercat, SERVIGAS I SERVIELECTRIC de Gas Natural Fenosa.