A Gopagas Serveis SL i Kolbegas Serveis SL som especialistes en instal·lacions d’aigua, gas, electricitat i climatització. Treballem per a particulars, comunitats de propietaris, comerços, oficines i indústries.

La nostra llarga experiència com a instal·ladors autoritzats a les comarques de Barcelona ens permet oferir un servei professional d’alta qualitat.

En el nostre sector som una referència al mercat com a instal·ladors de gas natural a la ciutat de Barcelona i Baix Llobregat, atès que som instal·ladors acreditats i associats a entitats com FERCA i CONAIF. A més col·laborem en les labors d’instal·lacions de l’empresa Gas Natural Fenosa, la qual cosa garanteix un treball de qualitat en tots els seus projectes.

Disposem de professionals que aconsellen a tot moment als nostres clients i estan altament especialitzats i en constant formació. Els nostres pressupostos estan enfocats a satisfer les necessitats de les persones que al llarg dels anys ens han dipositat la seva confiança. Totes les nostres instal·lacions estan garantides.

Qualsevol instal·lació d’aigua, gas, electricitat o climatització requereix la intervenció d’una empresa que ofereixi un servei integral i que s’adapti a qualsevol circumstància i necessitat.

Si estàs necessitant una empresa perquè et realitzi una instal·lació en el teu habitatge, comunitat de propietaris, local comercial, despatx professional o nau industrial, nosaltres et podem oferir la solució. Només has de posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el formulari o bé truca’ns directament al telèfon 934472702.

Estem a la teva disposició per atendre’t!